Trötter!

Gokväll Bloggan!

Här är inget firande av valborg. Inte jag i alla fall. Men andra här gör det. Phu.
Helst vill jag bara lägga mig och sova men det är inte så lätt med massa musik och prat.
Kunde ha varit ute länge, hur länge som hest. Kan man det? Kanske kanske inte. Kanske någon gång jag kan vara ute hur länge som helst utan att behöva tänka på tid. Vem vet.

När jag var ute ikväll så såg jag massor med jänkabilar. En del risiga, faktiskt dem mesta jag såg men en del riktigt fina.
Man skulle vara ung och galen igen. Eller?

Berättade för syrran att jag sett massor och att dem eventuellt skulle in till stan. Det såg ut som dem körde dit.
Hon frågade om vi inte kunde åka in senare ikväll för att kolla. Visst, det hade varit kul att se hur dem har det och tänka tillbaka på tiden man själv hade som ung när man åkte runt i sådana. Men jag är så trött så trött så jag tror inte jag orkar. Det skulle vara om jag lägger mig någon timme nu så  kanske jag har orken. Skulle vara kul att åka iväg med syrran, vi har ju inte gjort något tillsammans på många många år. Men hur, hur ska jag orka. Tror inte en timmes sömn räcker. Sen vill jag också vara pigg imorgon bitti eftersom jag brukar gå ut med Molly tidigt.
Jag får se.
Vill du följa med?

Nu måste jag i alla fall plocka iordning lite här för det ser för j.....ligt ut.
Sen blir det nog sängen. Känner det för yrseln är extrem just nu. Faktiskt så hemsk så jag nästan känner illamående.
Lika bra jag håller mig stilla så den stillar av.

Natti alla och hoppas ni haft en bra valborg.

Morgonkul!

En europeisk oljemiljonär


En europeisk oljemiljonär var nere i arabvärlden för att inspektera sina borrtorn.

Efter att ha bott ute i ödemarken och levt som en beduin ett bra tag, började han i alla fall känna lusten komma krypande, så han frågade en av gubbarna vad de själva brukade göra, där fanns ju inga kvinnor.


- Jo, du ser det där skjulet därborta, där står en kamel, som vi brukar ta om det blir kris! Berättade araben.

- Nää, fy fan! Då får det hellre vara, tyckte han.


Men efter flera månader blev han mer och mer desperat och började snegla mer och mer bort mot skjulet, där kamelen stod, och sent en kväll, när ingen såg honom, smög han bort, öppnade dörren och såg på kamelen som stod där bred och väldig med rumpan mot dörren och en liten stege nedanför. Så han klättrade upp för stegen, drog ner byxorna och satte igång för fullt, när plötsligt dörren öppnades och en av jobbarna tittade in.

Han kunde inte tro sina ögon och stod tyst en lång stund men sa sedan tveksamt:


- Ja...så kan man ju också göra...men vi brukar ju förstås hoppa upp på den och rida in på närmsta bordell!!!

Blåsigt!

Godmorgon!Idag blåser det lite. I alla fall nu på morgonen. Hoppas det fortsätter lite med det idag för idag är det gräsklippning som gäller på jobbet. Klippte igår med och det var svettigt ska du veta i värmen så lite blåst idag är bara bra.
Det går ganska bra att klippa med maskinen fast lite halvotäckt är det ibland. I backar, men jag tar lite i taget så jag vänjer mig. Plus att jag måste lära mig i vilken ordning jag ska klippa, liksom få struktur på det. Det är nog värst.
Igår glömde jag en bit bara för jag kom att tänka på att klippa på ett annat ställe, men det är ju inget ovanligt när det gäller mig. Så gör jag ju hemma med. Börjar lite där och fortsätter lite där. Men det är en del av min sjukdom som jag måste försöka träna bort. Och bättre har det blivit med åren så det kommer nog att fungera på bättre och bättre på jobbet med.
Hoppas jag.

Inga råddjur har trippat förbi här än men jag sitter nog här en stund till innan jag börjar göra mig iordning så kanske jag får se dem idag med. Vem vet.

Valborg. Som jag skrev igår så ska den inte firas. Men vadå dem tänder ju inga eldar heller. Eldningsförbud, så enligt tidningarna så är alla majbål inställda. Fast igentligen är det ganska synd för många har ju engagerat sig länge med att fylla brasorna med ris för att det ska bli en stor majbrasa. Men dem får väl låtsas en annan dag att det är valborg och fira det då.

En kaffe till nu och sen kolla runt lite här på nätet innan jag börjar göra mig iordning. Tyst får man vara för som vanligt är det ju bara jag uppe den här tiden. I alla fall här i den här lägenheten.

Ha en bra dag om jag inte tittar in igen innan jag går till jobbet.