Ju mer man lyssnar

Gokväll alla.
Här sitter jag än. Kollar lite på Youtube. Letar efter allt möjligt, artister jag kommer på mm mm.
Jag sökte på Eva Dahlgren, en jättefavorit men jag hittade den här som inte är hon men som tydligen är hennes låt. Vad vet jag?
Jag bara fastnade för den. Vet inte varför. Har nog lyssnat på den 10 gånger nu och den blir bara bättre och bättre. Den här tjejen har gjort många låtar och alla berör en.
Här är låten i alla fall som jag nu sitter och lyssnar på om och om igen.nu ska jag lyssna på fler låtar av henne.

sov gott

leksaker

Hej igen.
En liten snabbis här innan chipsen. Kunde inte låta bli att ta en bild på Molly när hon ligger där med sina leksaker. Hon har full koll på dem. Hon har nog lagt dem där för att jag ska förstå att hon vill leka. Men det glömmer hon nog snart när skålen åker fram.

NOBilden talar för sig själv va?
Kanske blev för en gångs skull ett NEJ.

Nu är det bara Linda och jag hemma. Hur skönt som helst. Så fort jag skrivit ner det här så ska jag hälla upp en skål med CHIPS. Det brukar jag inte äta. Gillar igentligen inte chips men vadå, har ju inte gillat att inte ta en öl heller och det var ju gott, gott för hjärnan så vem vet, chips kanske också helt plötsligt är jättegott. Det är värt att pröva. Jag kanske ska prova mycket som jag inte gjort förut, det kanske är kanon eller kanske inte. Men det här kanske har ändrat betydelse så många gånger nu mot vad det brukar göra så jag kör på med mycket kanske/kanske inte.
Det där förstod jag nog inte själv, men va fan gör det, jag menar i alla fall att klarar jag en sak så kan det vara värt att försöka fler saker. Vilka? Det vet jag inte, det får vi se. Det tar jag sen. Och det var ju också en jäkla ord. SEN. Vadå sen?
Måste man göra allt sen? Det är ju samma sak som kanske/kanske inte.
Jaja, nu ska jag i alla fall hälla upp min skål med chips och se vad som händer.