Fortfarande vaken


Gokväll!

Detta är helt otroligt. Jag är vaken och klockan är 23.16. Vet inte när detta hände sist.
Vi har varit hos min dotter Lottie som bor några hus härifrån och spelat lite TV-spel och ätit räkor.
Vi skulle ju spela gitarr, wii och hur gick det da? Jo, det gick väl sådär. Fick bara chansen att prova 2 gånger sen var det någon som slet tag i gitarren och ville prova. Att det ska vara så jävla svårt att klicka på en knapp med höger hand och en en färgknapp med vänstern på det viset som det visas på skärmen. Ni som provat: - Hur lång tid tar det innan man fattar?
Denna gången hann vi inte testa allt men vi kommer nog att gå bort där fler gånger för att spana in detta spel. Nu har dem 2 gitarrer, 1 trummset och en MIC. Man kan sjunga med. Hur glad blir jag då? Skitglad. Jag älskar att sjunga fast jag sjunger som Emmi Nominen eller vad han nu heter. Ni vet, han som sjunger den där "som en boll kommer jag tillbaks till dig". Sån är jag, men vem bryr sig, inte jag i alla fall. Jag tänker slita tag i micken nästa gång och sjunga hej vilt för då behöver man inte tänka på flera saker utan bara vråla rätt ut och hoppas texten blir rätt. Men så lätt är det inte säger min dotter för om man inte sjunger i rätt stämma så får man fel. Vad är det för spel, så är det inte i "singing bee" där räcker det om texten är rätt. Tur man har badrum och badkar så man kan få sjunga som man vill utan att varken bli bedömd eller dömd. Där är det Lasse Stefanz rätt upp och ner. Inga hämningar där inte. Men vem har hämningar? Inte jag inte, och inte efter någon öl eller så. Har nog inte det utan dem heller tror jag. Bara jag är på rätt humör så. Enda gångerna jag har hämningar så är det när det gäller känslor, det har jag lite svårt för. Kan bero på min uppväxt men det ska jag ta en annan gång, vill inte börja här med mitt beklagande ikväll igen.

Idag var jag med om något mycket märkligt. Min dotter Linda frågade när vi skulle komma hem från Lottie, inte för att jag tror att det hade någon betydelse för hon skulle på fest med en kompis och skulle säkert vara hemma långt efter oss men hon bara måste fråga om allt.
-Tja, sa jag och sa något bara för att ha ett svar på hennes eviga frågor. Ca 23.07 när ölen är slut och jag klarar att gå över gården hem.
 
Kanske inte så konstigt men min dotter Sarah ( nu blir det många döttrar, jag har 3, Lottie, Sarah och Linda) som var med gick hem tidigare och när vi kom hem så sa hon direkt.
-Vet du vad klockan är?
- Nej.
- Sju minuter över 11

Mycket konstig. Jag avskyr sånt men som tur var så var inte ölen slut så nu kunde jag hälla upp mig ett glas och sätta mig här och skriva lite.

Hade tänkt lägga in korten jag tog när dem spelade gitarr men jag gör det imorgon bitti. Jag vaknar ju alltid tidigt och efter promenaden med Molly så ska jag sätta mig här och kolla hur dem blev. Alla kanske är jättesuddiga men nått kort kan det nog bli på gitarrfantasterna.

Sov gott nu alla för det ska jag göra. Hoppas jag.