Otroligt!

Gokväll Bloggan!

Det är helt otroligt. Tro det eller ej men jag har klippt ner rabatten. Stickebuskar. Så imorgon om det är fint så blir det till att gräva upp rötterna. Och i helgen kanske det till och med kommer dit en och annan planta. Vem vet?
När jag väl har börjat så brukar jag faktiskt hålla på tills jag är klar. Klar och klar, det blir man ju aldrig i en rabatt.

Här är det i alla fall nerklippt
En stickebuske är kvar. Jag har stammat den så kanske den får vara kvar. Jag får se.
Det ser nog litet ut här på bilden men det är ganska så stor rabatt.
Brevlådan? Ja den ska jag fråga bostadbolaget om ifall jag får ta bort. Det är bara tidningen och hyresräkningen som läggs i den. Och tidning har jag inte. Dem är så konstiga så dem lämnat kvar brevlådorna vid portarna istället för att ta bort dem när de satte upp nya på andra sidan vägen. Varför dem satte upp nya. Jo, för att brevbäraren skulle få dem på rätt sida när han kör. Så snacka om att det ser dumt ut med brevlådor överallt. Jag har nog inte ensam om att vilja ta bort den gamla. Förutom dem som har tidning förstås. Dem behöver ju inte gå så långt, inte för att det är långt till dem nya brevlådorna men har man morgonrock på morgonen så vill kan kanske till och med ha den precis utanför dörren.
Vad vet jag.

Tillbaka till rabatten. Här är högen som ska bort. Det fixar jag imorgon. Lånar jobbets traktor och kör iväg det.


Nu ska jag äta ostbågar.

Natti

Värme!

Hej igen Bloggan!

Sitter här en stund i väntan på att vattnet till makaronerna ska koka. Tittar ut. Det ser skönt ut men det är det inte. Blåser.
När jag sitter här så ser jag min hibiskus. Nu är det massor med knoppar som snart kommer att slå ut. En är redan utslagen. Sååå jättefin. Jag tror faktiskt den trivs hos mig. Den lever i alla fall än och inga knoppar har trillat av.

Visst är den fin.


Man får sååååån längtan efter sommaren och värmen.  Eller hur?

Nu kokar snart vattnet så jag får väl gå till min andra plats. Spisen. Skämt.

Mötte grannen och vi pratade om att tiden går så fort. Snart helg igen. Fan.
Veckorna går så fort så man hinner inte bli nykter under tiden. Klart man blir.
Men visst går tiden snabbt. Ibland är det bra och ibland inte.
Går den fort så kommer ju värmen snabbare i och för sig.

Tänk positivt.

Rabatt!

Hej Bloggan!

Det blir nog ingen rabatt idag heller. Jag menar rabatt och inte rabatt. Borttagning av mina buskar alltså.
När ska jag göra det? Vet inte. Jag vill men får inte för mig. Hur svårt kan det va? Jättesvårt. Men jag har i alla fall hämtat spaden och krattan på kolonilotten så det är en bra början. Nu gäller det bara att hjärnan börjar tänka på rabatten också och inte nått annat så kanske det blir fart på armarna. Kanske. Sen är det ingen speciell värme heller så  man blir ju inte sådär jättemotiverad. Men pang så är värmen här och då får man gräva medans alla andra sitter och beundrar sina rabatter. Färdiga och blommande. Men det kan dem ju få göra i och för sig för jag kan ju gå bort till kolonilotten och njuta. För har jag inte gjort rabatten iordning här så finns växterna kvar på lotten. Dem ska ju hit.

Mat? Det med. Vad ska man hitta på? Ingen aning. Tänkte storhandla idag men jag vet inte. Nej, det blir det nog inte. Det får bli näraffären och handla lite. Kanske det får bli stuvade makaroner och falukorv, och ett stekt ägg. Ja, så får det bli.

Jag kör nu så jag har middagen färdig tidig ifall blåsten lugnar ner sig till lite senare. Kankse jag då kan gå ut och gräva lite. Fast bara kanske.

Vi hör nog sen så får vi se vad jag gjort. Ha inga stora förväntningar bara. Eller varför inte.